BEBE AQUA GYM

LAURA OPRIS

BEBE AQUA GYM

Aqua Bebe dă posibilitate bebelușului să descopere încă din primele luni de viață cea mai natural și mai liberă miscare, care-l ajuta să se dezvolte sănatos și să iși clădeasca încrederea în sine. Copiii care practica înotul timpuriu prezintă efecte vizibile la nivelul inteligenței, concentrării, agilitații si abilităților perceptuale. Se dezvoltă emoțional, social și fizic mai armonios.
Metoda folosită  impune prezentă părintelui în piscina împreună cu bebelușul.
Urmand acest program, în preajma vârstei de un an, bebelușii își transformă mișcările reflexe în mișcări coordonate și devin foarte activi în relația cu apa dezvoltând mișcări de înot.
Bebelușii au încă de la naștere prezente ‘reflexele de natație’:
- Aducerea constantă la piscină a bebelușului îl ajută să-și transforme mișcările reflexe ale piciorușelor și manuțelor în mișcări conștiente, până la sfarșitul primului an; altfel, aceste mișcări dispar în preajma vârstei de 6-8 luni.
Principiile de baza ale programului, care au ca obiectiv dezvoltarea și transformarea reflexelor naturale de natație ale bebelușului în mișcări conștiente sunt urmatoarele:
- Mimetismlui: prin implicarea & participarea directă a unuia dintre parinți în timpul sesiunilor acvatice, bebelusul îşi dezvoltă abilităţile kinetice preluând mimetic mişcări de la părintele său
- Repetitia exercitiilor de baza - sesiunile acvatice repetitive asigură prin programul de gimnastica în apă dezvoltarea capacitatilor de plutire, înot și scufundare ale bebelușului
- Joacă spontană în apă
- Relaxarea

Cel mai potrivit moment în care parinții pot veni cu bebelușii la acest program de gym acvatica este în prejma vârstei de 41/2-5 luni. La acestă vârstă, bebelușii nu se tem de apă și reflexele de natație cu care se nasc sunt încă prezente și foarte active oferindu-le acestora posibilitatea ca prin prezența și sustinerea parintilor să dezvolte o relație deosebita cu apă. Altfel, în preajma varstei de 8 luni, daca nu sunt dezvoltate aceste reflexe dispar.
Piscina Băii Populare Sibiu, dispune de un sistem de recirculare a apei ce corespunde normelor UE , de asemenea apa din bazin este încălzită până la 31 de grade , ceea ce vă oferă dumneavoastră și copilului dumneavoastră condițiile ideale pentru desfășurarea acestei activități minunate .
Vă așteptăm cu mare drag !


LAURA OPRIS – Antrenor Bebe Aqua Gym
lauraStudentă a Facultății de Educație fizică și sport , Laura a practicat înotul de performantă cu rezultate notabile timp de 14 ani in cadrul Clubului Sportiv Scolar Sibiu . În prezent , urmează și cursurile Școlii Naționale de Antrenori la București pentru ca mai apoi să primească titlul mult râvnit de antrenor de înot .
Cu o experientă de 4 ani ca și antrenor secund , Laura pregătește intens grupele de performanță pe care le coordoneaza împreună cu fostul sau antrenor .
Îi plac enorm de mult copii, care la rândul lor o simpatizează din prima clipa ; lucreaza la bazinul nostru cu adulti , copii de toate varstele si cu bebelusi.


Pentru detalii privind prețul unui curs de înot , vă rugăm să sunați la numarul de telefon : 0747274746.


Program :
- vineri : ora 11
- sâmbată : ora 10

Pentru programări și alte detalii privind activitatea Bebe Aqua Gym vă rugăm să sunați la numarul de telefon : 0747274746

ÎNAPOI LA CURSURI