CURSURI DE ÎNOT

Alexandra Opiţeanu este din Sibiu în copilărie a practicat diverse activităţi artistice și sportive: înot, patinaj viteză, balet clasic, arte marţiale, dans sportiv, este absolventă a Academiei Naţionale de Educaţie Fizică și Sport (București), licenţiată în Cultură Fizică și Sport, specializare fitness ~ promoţia 2008. Datorită faptului că a practicat înotul în copilărie pe parcursul studenţiei a urmat în paralel și cursurile de instructor nataţie în urma cărora a obţinut calificarea de instructor și arbitru naţional de nataţie.
Tot în perioada studenţiei a urmat și modulul psihopedagogic - D.P.P.D. (departamentul pentru pregătirea personalului didactic).
Fiind sibiancă a studiat baletul la Liceul de Artă din Sibiu - coregrafiei. Pe parcursul studenţiei a fost membră a corpului de balet la Televiziunea Română având colaborări cu diverse emisiuni printre care "Surprize Surprize", "Gala UNICEF", "Preţuiește Viaţa" totodată participând în numeroase spoturi publicitare și videoclipuri muzicale.
După absolvirea facultăţii și promovarea examenului de titularizare a obţinut post de cadru didactic, catedra de educaţie fizică la clasele I-VIII în învăţământul de stat, totodată fiind profesor organizator al serbărilor școlare.
Din 2011 a devenit instructor autorizat de multiple activităţi sportive și artistice astfel că predă dans, fitness, înot.
Începând din 2012 La Baia Populară Sibiu, Alexandra oferă cursuri de înot private și semi-private în grupuri mici, de până la 4 persoane la copii și adulţi - respectiv doamne și domnișoare.
Tot din 2011 a participat la Festivalul Medieval "Cetăţi Transilvane" Sibiu, iar in 2014 în vacanţa de vară a pregătit un mini spectacol cu 18 copii participând în cadrul aceluiași festival.
Pentru înscrieri și detalii o găsiţi pe Alexandra la numărul de telefon: 0726 88 41 24.

click pentru a deschide o fotografie

© 2014-2020 Baia Populară Sibiu, All rights reserved