ANUNTURI PUBLICE SI COMUNICATE

Baia Populara se inchide

Baia Populară Sibiu se va închide publicului din 1 august 2018. Într-o primă etapă se va elibera clădirea pentru a permite ulterior începerea lucrărilor de modernizare contractate cu finanțare din bugetul local.

Lucrările propriu-zise vor începe după obținerea avizelor necesare din partea Direcției Județene de Cultură Sibiu și a Inspectoratului de Stat în Construcții, ultimele aprobări necesare documentației tehnice.

Reamintim că lucrările în valoare de 12,1 milioane de lei includ reabilitarea structurii de rezistență a clădirii, modernizarea instalațiilor, restaurarea elementelor istorice ale imobilului, modernizarea bazinului, diverse recompartimentări și extinderi, precum și instalarea unui sistem de monitorizare a clădirii pentru eficientizarea consumului de utilități.


Clienții Băii Populare sunt rugați să dea dovadă de înțelegere față de disconfortul creat urmare a închiderii acesteia, investiția urmând să îmbunătățească condițiile și serviciile oferite de acest obiectiv public.

DETALII

Baia Populară Neptun sărbătorește Global Wellness Day

În luna februarie anul acesta Baia Populară a aderat la Asociația Spa România arătând astfel unul dintre obiectivele pe care și le propune după amplele lucrări de reabilitare care vor începe în această vară.

DETALII

Eveniment Global Wellness Day & Baia Populară Sibiu

Cu ocazia organizării evenimentului “Global Wellness Day & Baia Populară Sibiu”, Baia Populară Sibiu oferă în data de 9 iunie 2018 intrare gratuită copiilor cu vârstele cuprinse între 2-16 ani. Mai mult decât atât, pe parcursul acestei zile, împreună cu Smile Sport Sibiu organizăm activități recreative pentru cei mici.

DETALII

Ziua Portilor Deschise 2018 - Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

DETALII

Anunt important

Stimați clienți, datorită unei probleme tehinice bazinul de înot este închis astăzi 25.04.2018!

Mâine dimineața vă așteptam cu drag de la ora 7:00.
Sala de sport și serviciul de căzi funcționează normal.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

DETALII

© 2014-2020 Baia Populară Sibiu, All rights reserved