ANUNTURI PUBLICE SI COMUNICATE

ANUNT

În perioada 6 - 13 iunie, Baia Populară Sibiu va fi închisă publicului pentru a permite efectuarea unor lucrări de igienizare și reparații curente. Din 14 iunie, Baia sibiană va fi deschisă conform programului normal.

Pe parcursul anului trecut Baia a primit peste 100.000 de clienți care au beneficiat de serviciile oferite: bazin de înot, saună romano-irlandeză - unică în ţară prin complexitatea dotărilor, duşuri, masaj, coafor, cosmetică, sală de fitness, dar şi o spălătorie de rufe.

Pentru a consulta întreaga ofertă de servicii și tarife, vă invităm să accesați site-ul Băii Populare Sibiu: http://www.baiapopulara.sibiu.ro/

DETALII

Cupa 1 iunie 2016 la inot

Organizator: Asociaţia Clubul Sportiv CS Viitorul Sibiu
Data: Luni, 30 mai, ora 16

DETALII

Kunst in der Stadt - Stadt in der Kunst

Filme in spatii neconventionale

DETALII

UP-DOWN 21

Totul se schimba, chiar si pentru copiii cu Sindrom Down.
Important e sa ceri sprijin. Iar noi dorim sa te ajutam.

DETALII

Rețelele de utilități din clădirea Băii Populare Sibiu vor fi complet modernizate

Primăria Municipiului Sibiu și Baia Populară Sibiu pregătesc un amplu proiect de reabilitare a instalațiilor tehnice ale Băii. Proiectul vizează în primul rând modernizarea rețelelor de apă, canalizare și electricitate, a sistemelor de încălzire a apei și termoficare, dar și reparațiile în urma acestor lucrări. Proiectul va cuprinde și crearea de noi spații prin utilizarea mansardei și a spațiilor ineficiente în prezent. Primarul interimar Astrid Fodor supune aprobării Consiliului Local Sibiu în ședința din luna august indicatorii tehnico-economici rezultați din studiul DALI, efectuat în vederea realizării investiției.

DETALII

© 2014-2020 Baia Populară Sibiu, All rights reserved