ANUNTURI PUBLICE SI COMUNICATE

Baia Neptun revine la denumirea din trecut

Consiliul Local Sibiu a aprobat în şedinţa ordinară din această lună revenirea la vechea denumire a Complexului Baia Neptun, astfel că din 1 iunie acest complex se va numi Baia Populară Sibiu.
Revenirea la această denumire veche este motivată de faptul că într-adevăr acest complex este destinat publicul larg, indiferent de nivelul de venituri, şi prin urmare are specific de Baie Populară.

Scurt istoric al Băii.
Baia Populară a fost inaugurată în 1904, arhitectura acestei clădiri fiind similară cu cea a Băii Muller din München, cele două fiind concepute de acelaşi arhitect. Datorită succesului de care s-a bucurat după deschidere, în 1906 dr. Carl Wolff a transformat complexul în Sanatoriul Stadtpark, prin adăugarea unor camere de cazare destinate bolnavilor, într-o clădire care se afla pe actualul amplasament al Spitalului de Pediatrie. În perioada comunistă, denumirea Băii Populare a fost schimbată în Baia Neptun.

DETALII

ANUNŢ

Începând de marţi, 1 aprilie, bazinul de înot al Băii Neptun va fi deschis publicului cu o oră mai devreme dimineaţa. Astfel, sibienii vor putea utiliza bazinul începând cu ora 7 şi până la ora 20, de marţi până sâmbătă. Decizia a fost luată datorită numărului mare de sibieni care utilizează acest serviciu.

DETALII

Prima ediţie a Cupei Primăverii la înot a avut 66 de premianţi

Prima ediţie a competiţiei de înot Cupa Primăverii a avut loc în bazinul de înot al Băii Neptun, în data de 24 martie 2014. Competiţia a fost organizată de Smile Sport Club în parteneriat cu Complexul Baia Neptun şi Aqua Gym şi s-a adresat copiilor cu vârsta de până la 12 ani inclusiv

DETALII

Prima ediţie a Cupei Primăverii la înot

Smile Sport Club în parteneriat cu Complexul Baia Neptun şi Aqua Gym organizează în data de 24 martie 2014 prima ediţie a întrecerii sportive Cupa Primăverii, competiţie găzduită de bazinul Băii Neptun.

DETALII

© 2014-2020 Baia Populară Sibiu, All rights reserved