PREZENTARE

Baia Populară – cel mai vechi SPA din Sibiu

Baia Populară a fost cunoscută sibienilor sub mai multe denumiri de-a lungul a peste un secol de activitate, dar indiferent de numele său aceasta a fost mereu sinonimă cu sănătatea, relaxarea şi confortul fizic.

Încă de la început această baie populară a fost proiectată pentru a oferi unui segment cât mai larg al populaţiei, acces la servicii considerate la acea vreme de lux. Astfel, contra unui preţ modic, oricine se putea bucura de servicii de îngrijire corporală, de bazinul de înot, sau de saună.

Concepută de arhitecţi germani, clădirea combină mai multe stiluri arhitectonice şi este în prezent una din cele mai vechi construcţii de interes public din Sibiu, fiind nominalizată pe lista monumentelor istorice din România. Nu în multe oraşe din ţară locuitorii au posibilitatea de a se preocupa de propria sănătate şi de a se relaxa într-un cadru arhitectonic unic în România, la preţuri accesibile.

Pe parcursul unui an Baia Populară Sibiu are peste 85.000 de vizitatori care vin să beneficieze de serviciile care le sunt puse la dispoziţie: bazin de înot, saună romano-irlandeză - unică în ţară prin complexitatea dotărilor , duşuri, masaj, coafor, cosmetică, sală de fitness, dar şi o spălătorie de rufe.

CODUL ETIC AL PERSONALULUI CONTRACTUAL

© 2014-2020 Baia Populară Sibiu, All rights reserved